Etsi

PPU Pyssymäki Päkjaart Ultra 2022

PPU 23-25.9.2022

Voit seurata tapahtumaa facessa ja instassa yläpalkin "ilmoitustaulu" välilehden linkeistä

Vuodelle 2021 kokeilumielessä järjestetty Pyssymäki Päkjaart Ultra eli tuttavallisemmin PPU oli lyhyesti todettuna menestys. Amerikkalaiseen konseptiin perustuva kisaidea oli toimiva ja tapahtumassa nähtiin pelkästään onnistumisia ja itsensä ylittäneitä liikkujia! 

Noh, siitä se ajatus sitten lähti. Tämä pitää tehdä uudestaan, koska mikäänhän ei voita liikkumisen riemua! 
Haasteita rakastava nuori, villi ja viriili yhdistyksemme päätti järjestää PPU:n virallisena kisana kuluvalle vuodelle 2022. 
Tapahtumassa on kilpasarja sekä kuntosarja. Kaikki lähtevät liikkeelle samasta pisteestä ja huoltopiste on yhteinen. Sarjojen lähtöajat on täsmätty siten, että kilpasarjaa ehditään käydä 15 tuntia ennen kuin kuntosarja starttaa.

Tapahtuman idea on lyhyt ja ytimekäs: Kisareitti 6,71 km vaihtelevaa maastoa, tietä ja polkua, startti tasatunnein, jokainen reitin kiertänyt ja uudelleen startti viivalle itsensä kammennut on oikeutettu uudelle kierrokselle. Jos kierrosten välissä jää aikaa, voi sen ajan käyttää itsensä ja varusteidensa huoltamiseen. Viimeisenä (yksin) kierrokselle lähtenyt ja sen kiertänyt on voittaja. 
Kuntosarjassa kierretään 1-4 kierrosta, jokainen oman makunsa mukaan. Kuntosarjassa jokainen "kilpailee" itseään vastaan. 
Kilpasarja starttaa siis perjantaina illalla ja kuntosarja seuraavana päivänä puoliltapäivin. 

Ohjelma ja aikataulu
Kilpasarja
Pe 23.9.2022 klo 21:00->  
max.20 osallistujaa

Kuntosarja
La 24.9.2022 klo 12:00 - 16:00 (aikaraja max.4h)
max.20 osallistujaa

Hinnasto (sis.kierrosten välisen huollon, sauna+suihku)
Kilpasarja 50€
Kuntosarja 10€

Ilmoittautuminen on päättynyt. Paikanpäällä ilmoittautumisia ei oteta.